nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Tuesday, January 17, 2012

meh susun kucing...

hari ini aku post gambar je laa ye... penat sangat menyental lantai tadi... ok tak mau cakap banyak layan je laa gambar ni ok... gambar semua kredit to http://jiwang.org/

hehehe.. terror sungguh tuan punya kucing ni...
 tapi aku susah skit nak buat kat 4 ekor tu.. semua tak tau dok diam...
hahaha... so cute.. tak de kotak.. baldi pun boleh gak...
wahhh... susun kucing kat cabinet plak dah... 
huhuhu macam dapat apartment plak dah depa ni

haa.. kalau korang tak cukup ruang... bleh gak susun kucing korang tu macam ni... 
hehehe... but aku rasa ni more to photo edit.. tipu sungguh.. but still cute

yg ni mmg favourite kucing aku especially che puteh... ala yg suka bawa balik katak tu
ni pun favourite kucing2 aku gak...


ermmm adoiyaii...
cakkk... hahaha.. cute kan...










3 comments:

  1. Aduh!
    gramnye tgk kucing2 tu....

    lame da tak bela kucing!

    ReplyDelete
  2. Comel! Tapi nightmare la akak kalau kucing ada banyak gitu di rumah, akak takut kucing! Hehe..

    ReplyDelete
  3. Wiiii...akak sukeee. Tapi jgn haraplah si Moli nak duduk dendiam camtu. Milo mungkin boleh kot. Sat gi akak nak bagi makan byk2 kat Moli kasik dia gemuk. Hehehe.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...