nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Sunday, January 15, 2012

tukang basuh periuk super handalan....

ermm lega dah dapat jumpa balik blog aku.. gila btul blog aku hilang ... nasib baik report kat admin blogger.com... terus settle... well untuk sementara ni korang layan laa video ni dulu... aku tgh busy nak kemas rumah (eh macam aku plak nak raya cina.. hehehe).. aku tak habis gelak lagi pasal video ni.. heheh.. well aku dapat dr fb...


hehehe... mak aku patut order 2 ekor ni kerja kat rumah... kulit anak mak dah melecet woo basuh pinggan... hehehe



4 comments:

  1. Nasib baik dapat jumpa balik blog.

    Rajin sungguh depa basuh periuk tuu :D

    Insyaallah kita akan dapat jumpa satu hari nanti dik :)

    ReplyDelete
  2. Semalam akak nampak Fadz update, nak masuk tak boleh sebab dia kata 'has been removed'. Sedih akak. Akak pun pernah kena macam tu, tak pasal2 je, dah nak nanges sebab tak nak lah hilang kengkawan kan. Alhamdulillah okey ya, Fadz.

    ReplyDelete
  3. hheheeeee...da tgk..Mmg lawak!

    singgah sini n follow =)

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...