nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, January 21, 2012

pantun 4 kerat utk orang pompuan...

sorry kepada member bloggers yang lain.. fadz tak ada kesempatan nak jenguk blog korang... baru ni fadz sibuk tolong mak buat kerja rumah... n lepas tu plak "kawab baik pompuan" plak mai.. entah apa pasal kali ni dia mai lama plak... dah masuk 2 minggu fadz letih sebab dia mai... adoiyaii kalau "kawan baik pompuan ni" mai sat saja tak pa laa.. ni sampai cramp satu badan dibuatnya... plak tu badan rasa macam nak demam... ngilu sungguh... tak cukup ngan tu plak... tambah lagi kena diarrhea plak dah.... aduh nasib baik laa fadz dok kat rumah... kalau ada kat luar haru-biru laa aku namanya... ni pun baru lega dah tak diarrhea lagi.. tp tu laa.. si kawan baik pompuan ni plak tak berhenti lg mai... ermm hilang mood betul... ok laa hari ni fadz just nak share pantun je laa ngan korang semua.. sorry ayat dh berterabur... cramp punya pasal...

Pantun pesanan 4 kerat untuk kaum hawa pada malam ini...

" If u are a LADY ,

Take care of your BODY ,

Don't ever make a BABY ,

Without a DADDY "


1 comment:

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...