nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Monday, September 19, 2011

here comes the frog prince.. just waiting for me to kiss it?? aarrgghhh!!!!

baru2 ni kipas kat rumah aku rosak.. so mak call the electrician... and that fellow promise to come at nite... masa this technician dok repair kipas... tetiba je...

my cat, che puteh bawa balik katak... and of course laa aku terkejut... menjerit laa apa lagi.. ye laa geli dowhh gemok gila katak tu... yg si che puteh plak boleh dok main lambung2 katak tu... suddenly...

mak : ina tangkap lekaih katak tu... ambik cium sekali.. mana laa tau kot2 dia tukaq jadi prince...


aku : mak oiiii.. lupa ka ni dok ada orang lain dalam rumah??? (referring to that electrician... dah laa kawan tu muda lagi.. adoiiiyaaiii)


mak & electrician : hahahaha... (amboii depa pakat dok gelak kat aku plak)

bengong punya che puteh.... bikin malu aku ja... tak dak kerja ka dok tangkap katak... kucing lain semua dok tangkap tikus... dah laa tu tiap2 malam bawa balik katak.. dah macam2 species... ada gemuk, kurus, cikenet besaq skit dr berudu pun ada... owh che puteh sangat obses dengan katak...

tapi aku rasa che puteh terpengaruh cerita puss in boots.. dia ingat dia bleh jadi tukang cari jodoh kot.. hahahaha.... but memang funny laa dia bawa balik katak tiap2 malam... kira macam dok tunggu aku punya approval... cehhh ingat fairy tale frog prince ka??? padan muka che puteh.. semua katak2 tu jadi isi tong sampah... tapi bila aku buang.. dia plak bebai marah2 kat aku... bengong.. chehhhh ;P

7 comments:

  1. ni, mmg jiwa kisah dongeng sgguh ha..heee

    ReplyDelete
  2. hi soly solicious... hahaha tu laa che puteh berangan nak jadi puss in boots.. sayang x dak gambaq nak tunjuk... hehhehe

    ReplyDelete
  3. Che Puteh, awat dok bok balik katak, yekkkk! Sila bawak balik putera manusia yg baik hati & manis rupawan untuk dijadikan 'my honey' oleh tuanmu, kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. hahhaha kak dinas... tu laa kan... che puteh ni dok bawak balik katak plak.. cuba laa bawak balik anak raja ka, tauke restoran ka.. hahaha... gamak che puteh tu tau kut mak fadz dok bising suruh fadz cari "my honey"...heheheh ;)

    ReplyDelete
  5. tenkiu dear follow belog cik teng..salam perkenalan dari belog cik teng..=)

    ReplyDelete
  6. kihkih pelik tuh...nanti sampailah jodoh fadz nanti insya Allah

    ReplyDelete
  7. Akak ada baca somewhere, kucing buat camtu sebab nak appreciate tuan dia. Kononnya bawak balik hadiah le tu. Cer bisik sikit kat dia, lenkali bawaklah En.Hensem balik rumah. Hehehe.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...