nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Sunday, August 21, 2011

dah demam so nak kena cari beer lagi...

hari ni aku demam lagi... so nak kena cari beer macam hari tu gak laa... but kali ni kena lagi teruk.. dengan demam + selsema tahap melampau ( 2 kotak tisu habis dibuatnya) + sakit tekak + batuk +dan badan panas sangat2... disebabkan ni aku terpaksa ponteng puasa.. masa sahur tadi dah makan panadol actifast 2 biji.. tgk pukul 8 pagi tak kebah jugak pun.. mak suruh batal je posa.. so aku makan laa panadol soluble + minum air cap  badak + madu... pun still demam lagi... tapi panas badan dah kurang laa... so mak masak sup bagi aku berpeluh... kahak pun dah mula cair... gelema dah keluar tapi seksa gila bila batuk...

i think i kena jangkit masa pi beli barang baru2 ni... masa tu plak orang ramai... well nasib baik laa i sorang je yg kena... kalau mak pun demam sama.. adoiiyyaaaiiii....

ermm tengok laa sampai time buka puasa nanti.. tak sembuh gak demam ni.. aku kena pi klinik plak laa... nak kena drive tu yg malas... ubat pun dh habis kat rumah... nak suruh mak drive.. kesian plak nak suruh drive malam2.. lgpun lesen driving dia dh mati...

so hopefully i will recover soon as there are so many house works to do by myself... aiyaakk all by myself... ni yg tak syok jadi anak tunggal... macam tunggul aku jadinya... semua nak kena buat sorang2 :P well i hope i sembuh cepat... kalau time raya nak demam pun tak pe laa janji rumah dah siap berkemas...

3 comments:

  1. my dear... minum air lebih kerap setiap jam. ubat terbaik, insyaallah.

    ReplyDelete
  2. Baik pi klinik, jangan biar nanti lagi teruk pulak. Take care naa & get well soon!

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh, Fadz. Pi klinik cepat!

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...