nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, August 17, 2013

kalau ye pun nak compare...

hi readers...

well nak citer.. tadi aku ada meeting dengan geng committee untuk mba club kami... nak dijadikan citer... si steven tengah godek email kat laptop dia... lepas tu dia dok mengomel kata laptop dia lama dah... processor slow... aku pun cepat2 laa kata... "laptop i lagi lama... dah nak masuk lima tahun"... si yogess pun menyampuk sama... "ala steven laptop i tu dah 6 tahun pakai.. ok je.. dari zaman degree lagi"

tetiba kawan aku lagi sorang... budak ah gan ni gelak kuat kami duaorg... "hahahahaha apa laa u all ni.. kalau ye pun nak compare.. orang compare teknologi yg latest... ni terbalik plak... siap compare sapa punya lagi lama... hahahaha"

kami semua pun tergelak... ye tak ye jugak.. orang compare yg canggih.. tp kami compare yg backdated version... hehehe


No comments:

Post a Comment

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...