nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, December 28, 2012

the attempts to sabotage my study area :P


ni laa yg selalu terjadi bila i nak start study.. ada je yg mai mengacau...


mula2 si bocheh mai.. ok laa dia ambik space skit je... bleh lg nak letak buku...
tapi tengok laa tu.. sekali dia mengeliat buat aksi akrobatik habis buku i jatuh.. huhu


so masa i kutip buku.. tengok2 je dah mai si tobby pulak dah... kes jeles laa tu.. nak gak attention


tapi the most attention seeker... haa mamat yg dok depan sekali tu.. si chiko... 
yg tu mmg kuat jeles.. kalau panggil orang kucing lain... saheh dia yg mai dulu...
tengok laa tu siap lentok buat2 lena plak dah...


woiii woiiii aku nak study ni... hampeh tak makan saman plak dah.. 
karang aku catu hangpa punya cat food... baru hangpa tau...

P/S: sorry laa naa.. i busy laa ni.. exam minggu depan.. 
so x bleh nak singgah bg komen kat u all.. sempat jengok2 je laa ye :)

2 comments:

  1. Salam Ukhwah..
    akak singgah sini..
    ala comel2 je kucing awak tu.. hehe

    >> belajar elok2 erk (^_~)

    ReplyDelete
  2. Laa, camana nak study kalau dah depa penuh atas meja tuu? Hehehe..

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...