nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Sunday, January 6, 2013

yuna apa??

haa malam ni ramai laa orang melayan anugerah juara lagu kan.. termasuk laa aku.. huhu x sedar diri sungguh laa aku ni... nak exam pun dok mengadap tv lagi... tp tu laa terpengaruh sebab masa mula2 aku terlepas ombak rindu tp bila mai tang part aweera nyanyi tu memang kerja dok melekat kat depan tv laa... hehehe

well ni nak citer masa aizat nyanyi lagu yuna..... begina ceritanya (ikut style boboi)

mak : owwhhh baru tau nama yuna tu yunalis

aku : ha'ah laa.. nama penuh dia yunalis zarai...

mak : haa??? (muka tercengang)

aku : apsal u dok buat terkejut plak ni...

mak : nama yuna apa tadi??

aku : nama dia yunalis zarai

mak : haahahhaha memang aku silap dengaq laa tadi...

aku : u dengar apa tadi??

mak : i dengar nama yuna tu... "yunalis darai"


hhahahaha bengong betul... habis x bleh concentrate nak tengok tv masa aizat nyanyi... 
aku memang gelak besar laa.. hahaha mak aku ni ada je... 
tp ni bukan dia buat lawak.. dia silap dengar.. 
kesian yuna.. alahai mak aku ni :P


P/S: nasib baik lagu yuna menang.. yeayyy "terukir di bintang, tak mungkin hilang cintaku padamu :)"

3 comments:

  1. Yuna dah tukar jadi anak perempuan dorai kuppusamy pulak ya. Kihkihkih. Lawak betul mak Fadz.

    ReplyDelete
  2. hi kak aidah...
    hehe actually maksud darai tu bukan laa anak dorai kuppusamy.. tp darai tu maknanya macam pondan.. huhu

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...