nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, August 30, 2012

parody gangnam kampong style...

hi everyone.. laa ni semua orang dok gila dengan gangnam... haa sapa gangnam tu?? gang apa tu?? ok mai sini che jah, che kiah, abg ali, tok ketua semua.. mai baca naa...

actually gangnam tu bukan laa geng kak nam.. huiisshhh geng kak nam tu geng mulut jahat dok suka ngata orang.. tapi gangnam ni mai dari korea.. famous amous wooo laa ni... apa tah nama penyanyi tu... owh ya nama dia psy... sapa psy?? tengok kat bawah ni laa naa... laa ni psy tu famous kalahkan si justin bieber lagi.. hehehe suka2.. pasai cheq x minat bieber... hehehe...
psy the super gangnam style

ok but kali ni cheq tak mau cerita pasai psy.. coz apa yg cheq nak share ngan hangpa semua lg best dari gangnam si psy tu... laa ni dj2 kat fly fm tu depa dok buat parody... seriously lagi syok dari psy... mmg lawak laa pasai depa menari siap pakai baju melayu, baju kurung.. plak tu tetiba menari kat shopping complex.. terkejut org ramai time tu... hahahaha but i really love it.. coz the parody lyrics tu represent malaysian style.. n important "kampung style".. jangan main2 kampung pun bleh jadi gangnam style ok... ok enjoy the video :)


2 comments:

  1. Hahaha. Gangnam sangat. Hari tu akak tengok ada orang buat mesh-up gangnam dgn lagu raya. Kelakar jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak aidah,
      hehehe best kan layan gangnam... kak aidah ajak laa milo buat gangnam.. bocheh dah turun 2 kg sejak join gangnam.. tapi tuan dia haram dok macam tu gak... hahahaha

      Delete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...