nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, August 17, 2012

drama terbaru kuih raya... heheehe

hi everyone.. ermm semua orang tengah sibuk prepare nak raya kan... well meh singgah dulu tengok drama kuih raya.. belum ditayangkan lagi kat pawagam or tv.. kira korang laa yg antara terawal.. hehehe

haa nampak macam x de apa special kan kotak ni..
ye laa takat kotak cornflakes je.. so apa yg special sangat??

ni dia... ramuan terbaru kuih raya aku... hahahaha..
ni laa kerja x senonoh bocheh.. dia ingat dia muat ke??

"alamak sat lagi kalau mak ina nampak naya kena sebat ni... baik aku  kluaq cepat" kata si bocheh
"yeayyy.. kotak ni dah kosong bleh laa aku plak ambik alih... heheheh " , kata si chiko plak


 "hi.. saya laa model terbaru corn flakes... amacam bleh ganti tak muka ayam kat kotak ni??"

"cheh tak dan aihhh nak jadi model posing lama2.. mak ina plak mai.. sat lagi kena tibai, nayaaaa...."

"laa aku ingat tadi mak ina tu nak mai sebat aku... rupanya dia lalu je", rungut si chiko

ermmm nampak macam kotak tu kosong kan... bidaah je tu.. 
jangan judge kotak yg kosong hanya kerana anda tidak nampak isinya.. hehehe

tengok kan dah kata... tengok si tobby plak mai try... 
"ermm syok laa lepak dalam kotak ni... tak mau kluaq laa", kata tobby

"woiiittt banyak cantik muka hang tobby... aku kluaq je.. hang plak dok sibuk try kotak ni... kluaq2.. ni kotak aku punya...

"ek eleh memang aku lawa pun.. bulu dada lebat lagi... hang jeles... tengok aku cantik apa... muka maintain je.. ina ambik gambaq pun gambaq tak goyang tau.. tak macam hang"

hahhaha... amacam terhibur tak dengan drama kuih raya ni?? well sila vote ye mana satu pemenang anugerah pelakon terbaik tahun ni.. hehehe korang tengok laa sendiri.. buas ke tak depa ni.. jenuh aku kena kemas.. pantang tengok plastik ke or kotak kosong semua depa nak try... adoiyaiiii :P










5 comments:

  1. Kahkahkah lawak! Semua pun pelakon hebat, tak tau nak pilih yang mana.

    Dik Fadz, selamat hari raya & maaf zahir batin dari akak naa. Selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  2. hi kak dinas...
    selamat hari raya.. maaf zahir dan batin :) may akak also have a bless syawal n happy holiday

    ReplyDelete
  3. mcm2 ada.....hahahahha bleh mng awards ni

    ReplyDelete
  4. Tiga2 akak sukeee. Lakunan yang sangat mantap. Hehehe. Tapi yang patut fadz bagi payment lebih ialah stuntman tu...cik kotak. Kesian akak tengok, dah naik lunyai kotak tu.

    ReplyDelete
  5. hi kak aidah.. miss u laa... hahahaha kotak tu mmg lunyai laa kena hentam ngan depa 3 ekoq.. tambah2 bila bocheh tu yg 1st sekali try... heheheh

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...