nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Monday, April 16, 2012

sorry sayang.. tak bleh dating hari ni...

hahhaha saja je pekena korang... 
sorry laa ye i x bleh dating pasal i pun sama kes ngan budak ni... 
mak dah kunci pintu awal2.. heheheh


4 comments:

  1. Kelakarnya tengok gaya budak ni. Macam orang tua2 je. Hahaha. Nape Fadz pun tak leh detim. Mak tak bagi ke? Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak aidah..

      hehehe cute kan budak tu.. ada gaya macam pencinta wanita dah... hehehe kenapa saya tak bleh detim?? hahaha pasal mak kata yg ajak dating semuanya muda2 dr saya.. habih tu nk buat camner.. tu yg mak tak kasi dating.. hahaha juz kidding

      Delete
  2. Oklah kalau mak awak tak bagi titew detim hawi ni, titew detim mesok hajelah yeh? :D

    Macam hakak ni kena detim dengan owang yg lebih tuweh dari hakak sebab hakak nampak tuweh dari umo sebenau, heheheh! Fadz mesti nampak muda, sebab tu ramai peminat lebih muda kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak dinas... hehehe ada dialog sambungan rupanya.. hahaha cute laa...

      hahaha ntah laa kak dinas.. tang mana nampak muda pun tak tau laa... maybe pasal gigi bongsu tak luruh lagi kut.. hehehe

      Delete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...