nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, April 14, 2012

sebab2 bilik selalu bersepah...

hehehe sebab tu laa bilik aku bersepah.. 
tu blum lagi tambah ngan geng che puteh + bocheh + sachi.. 
nasib dolly tu baik skit... (ermm dah boyot tu yg baik sgt...) 


psstt... aku dah tukar background log.. hope u all like it...



4 comments:

  1. Betoi! Bila mengemaih tu mesti ghalit dok menganga tengok barang2 yg baru jumpa masa, kahkahkah! Tapi dah umoq macam akak ni, takda la 1% ja cleaning. 40% cleaning & 60% "mengangaing" but no complaining sebab bilik sendiri kan, sendiri punya salah kalau bersepah, kehkeh..

    "Sejuk" la di sini..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak dinas...

      ermm fadz pun ambik masa gak laa nak kemas satu rumah.. paham2 je laa nak buat kerja sorang diri... tapi tang part nganga tu mmg tak dapat dielak laa.. hehehe

      Delete
  2. Ohh, patutlah akak dah doploh kali suruh anak akak kemas bilik tapi masih tak kemas2 lagi. Akak terasa kedinginan rumah baru Fadz. Brrrr....bbesttt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak aidah... tu laa kat luar rumah.. tp kat blog sejuk je.. hehehe

      Delete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...