nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Tuesday, April 10, 2012

food promotion lagi.. breakfast murah...

mai lekaih... mai  sini.. chek nak habaq mai... (translation : mari cepat, mari sini... saya nak bagitau ni...) mcdonalds ada promotion baru... burger muffin chicken dengan harga yg sangat murah RM 2.50 murah kan... hanya dari 9 April sampai 22 April je tau... so apa lagi jom kita pi breakfast kat mcdonalds.. oh i lovin' it :)


6 comments:

  1. Sangat sesuai untuk orang muda2 ni, pi lekaih, pi lekaih! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak dinas... lama x berbalas komen kan.. sorry fadz lama tak komen kat blog akak.. selalu singgah je... busy skit laa ni... akak jom pi mcdonalds.. fadz blanja makan breakfast mcdonalds... heheh

      Delete
  2. Terima kasih Fadz, rajin bagi tahu. McD sepelaung je dgn rumah akak ni haa. Boleh gak sekali sekala bekfes kat situ lagipun akak suka chicken muffin tu, sedap, tapi w/o cheeselah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak aidah...

      oh akak tak makan cheese rupanya.. kalau anak akak makan bleh laa kasi diorang.. tapi jgn kasi kucing plak.. karang togel bulu semua gugur...

      Delete
  3. betul! pepagi before masuk ofis kita drive thru dulu :D

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...