nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Monday, February 27, 2012

face mask utk jadi muda

ermm.. nak dijadikan cerita laa... baru2 ni aku pi guardian ngan mak aku... toilettries pun banyak... n kebetulan cousin aku mmg kerja kat guardian... walaupun jauh dr rumah aku.. bukan pasal nak dapatkan staff discount ye,.. mentang2 laa cousin kerja guardian.. mana dia bleh bg diskaun sesuka hati... tp aku senang beli barang bila dia.. sebab dia ni pandai rekomen barang yg bagus.. n bagitau benda yg ada promotion... lagi satu cousin aku ni kalau bab bagi detail kekadang tu siap bg sample sekali... sebab tu aku suka pi kat guardian tempat dia....

memandangkan aku laa ni suka pakai mask muka... so cari laa brand yg cousin aku rekomen.. memandangkan budget adalah terhad.. so pilih cap guardian je laa... so cousin aku ni cerita laa pasal face mask guardian ni.... dia bgtau laa pasal mask ni bleh bg sejukkan kulit, whitening, help to prevent wrinkles, etc...

haa... mai tang part yg cousin aku dok explain pasal face mask tu bleh tolong reduce wrinkle lines tu... terus mak aku mencelah.. "kalau face mask yg sekali pakai.. lepas pakai tu.. buka je jadi muda terus ada jual tak?" aku ngan cousin mmg tergelak besar laa... amboii mak aku ni bukan main lagi aiihh kalau bab nak jadi muda ni... hahahha.... cousin aku pun jawab laa... "mak chaq... kalau ada face mask macam tu.. dh lama guardian jadi billionaire... asal sampai je terus sold out..." hehehe mak aku memang melawak je pun... dia suka menyakat orang.... tp kalau tgk muka dia.. mesti tak percaya mak aku suka nyakat orang.... muka serius tp kalau dia start sakat mmg pecah perut laa....


hahahha... kalau laa sungguh ada face mask macam tu.. rasanya botox n collagen injection orang mesti dh tak mau kan...  cheehhh ada ka patut sekali pakai face mask je terus dari kulit tua bleh jadi muda?? amboiii mak aku ni bukan main lagi dia... hehhehehe

2 comments:

  1. Salam Fadz,

    Klau ade masker mcm tu akak pun nak jgk :)

    ReplyDelete
  2. hi kak maria...

    kalau betul ada masker macam tu..saya nak register jadi agent.. bleh cepat jadi pak cik kayyoooo... eh silap plak.. fadz kaya... huhuhu memang cepat kaya... heheheh

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...