nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Tuesday, November 15, 2011

bertemankan jejaka berbulu dada lebat...

waahhh dasyat kan tajuk entry i kali ni.. tp tu laa mmg tiap kali i tido je.. ada laa si jejaka berbulu dada lebat ni mai menghimpit... bukan takat mai himpit je... siap main gesel2 kat kaki.. plak tu dia suka gigit cuping telinga i..

owwhhh bukan dia ni yg temani aku tiap2 malam.. ermm walaupun hensem... tp aduhh ko sgt berbulu laa abg ooii...
bukan dia ye...

tapi ni dia gambar jejaka berbulu dada lebat .. 
lebat tak bulu dada dia?? hahaha kalah bulu dada mamat di atas...
errmmm kekadang tu tak cukup dia sorang seekor.. 
bleh plak dia ajak adik pompuan dia pun join sama gigit aku cukup2.. 
well jgn confuse tgk mata dia.. mata dia jenis spero...
ermm aku sendiri pun selalu confuse.. dia ni anak mix

abang anak mix (snowy)... adik anak local je (sachi)... 

dulu depa ni ada tok moyang nama mew mew.. tp tok moyang depa dh x ada... mati pasal bergaduh.. lgpun mew mew tu dh tua nk masuk 8 tahun dh... laa ni tinggal laa tok depa nama che puteh (korang bleh baca kat che puteh si tukang bawa balik katak), mak depa nama che dolly... n depa 2 ekoq ni... yg mata spero seblah biru seblah kuning tu nama dia snowy... buas nak mampus... penat aku dok kemas rumah pasal dia suka buat sepah.... dan dibantu oleh cik adik dia nama sachi.. tengok muka suci gila.. tp bleh tahan ganas gak ni... 
tu la kalau depa tag-team.. mmg rumah aku akan jadi serabut gila... huhuhu penat woo

4 comments:

  1. Hi fadz, selalu aunty baca tapi tak sempat nak komen sebab banyak sangat baca blog sampai terlupa nak komen kat sini. Betul kan saya ni pangkat aunty umur pun dah 47 takut tersalah pulak.

    Mula2 tu ingat betul ke dia ni tidor dengan suami dia nak cerita dengan orang, hehehe pastu bila baca lagi gelak terus aunty rupanya tidor dengan si meow yang berbulu lebat rupanya.

    ReplyDelete
  2. hi kak sharifah rosidah... nak panggil aunty segan laa plak.. lgpun fadz 29.. kira panggil kakak laa... welcome to my blog. thanks coz sudi baca blog yg x seberapa ni... hehehe biasa laa tajuk kontroversi.. hehehe well nanti dtg laa visit blog ni selalu y ;)

    ReplyDelete
  3. Unik la mata spero tu..

    Haa akak ingat lagi kisah Che Puteh tu. Dia masih bawak balik katak lagi?

    ReplyDelete
  4. hi kak dinas... long time no see... hehhehe.. ermm sebut pasal che puteh tu.. kekadang tu dia buat gila tangkap drgon fly plak dah.. takat cicak kat rumah mmg x de harapan laa nak singgah.. che puteh tu tangkap buat santapan... hehehe... tp laa ni che puteh minat tangkap burung plak dah.. ntah laa pening fadz dibuatnya

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...