nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Wednesday, August 24, 2011

sudah mula buat kerja...


hi u all :)

alhamdullilah fadz dah ok skit... batuk tu ada lagi laa.. tapi demam dah hilang n dah takde suara rock (owh i miss it.. ye laa tu :P hehehe) btw thank u so much laa pada u all yg doakan kesihatan i... u all buat rasa lagi cepat nak sembuh ;)

ok today i dah start buat kerja rumah.. mula susun barang2.. tapi skit2 laa.. buat kerja i jam tapi tang rehat tu 2 jam... hahahah :D

i buat slow2... well tadi pi beli barang.. ermm mmg ada banyak naik woo ini tahun... nasib laa gua raya jenis budget ciput.. hehehe

to u guys out there... mana laa tau kut ada yg dg stop blogging sat pasal sibuk nak prepare utk raya.. i ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI... kalau ada i tersalah tulis apa2 kat blog i ni.. i ngan hati yg ikhlas minta maaf.... ok happy hari raya u all... aiyakk wa kena sambung kerja.. nanti wa tulis lagi ok..
.



3 comments:

  1. selamat hari raya juga...

    dah follow - qhaifanurin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hi qhaifa...

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  3. Hello Fadz, shopping da habis? Tu kasut, handbags da beli? Sarong kebaya da ready?
    Yes, its fun when getting ready to welcome the hari raya.
    You have a great week, and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...