nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, August 25, 2011

untuk semua perempuan kat luar sana...

lepas buka posa.. tengok berita kejap.. laaa terlupa hari ni hari wanita... isshhh isshh isshhh malu saya... banyak pengorbanan wanita tau... menjadi peneman kaum adam, melahirkan zuriat, membesarkan anak2, bantu suami cari nafkah, melindungi aib suami, tukang masak untuk suami dan anak2, tukang kemas, tukang ingatkan segala benda untuk suami, kena rasa period pain, sakit nak deliver baby, seksa bertungku + makan jamu + berpantang, seksa bila husband kawen lain (ermmm guys please don't do this to your wife ok)... ada banyak lagi laa...

ok kepada semua wanita/ perempuan/ girl.... (tak termasuk "golongan adam yg ubah kejadian tuhan ye") i nak ucapkan SELAMAT HARI WANITA.... selamat menjadi wanita yg baik, solehah, budiman, rupawan dan hartawan...

p/s: geng laki ada ke hari lelaki sedunia??? gamaknya sebab tu jeles kutt... tu yg nak sangat tukar jantina :P

2 comments:

  1. eynda pun baru tahu last nite ... :-D

    ReplyDelete
  2. Akak pun lupa, tahun ni plak takda orang bagi bunga & belon macam tawun lepeh jadi tak ingat langsung, wakakakakak!

    Memang seronok & indah menjadi seorang wanita walaupun banyak dugaan. Selamat Hari Wanita untuk Fadz naa!

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...