nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, May 27, 2011

padah bila salah dengar.. hahaha

bila aku tgk football match.. mesti aku teringat kat mak.. even though benda ni dah lama dah.. tapi bagi aku it still lawak... benda ni jadi masa aku umur 11 ke 12 kut...

masa tu aku tengah tgk football match.. kalau x silap aku selangor lawan kedah... masa tengah ralit tgk tu.. camera tgh focus kat barisan coach n manager team football pasukan selangor... ntah macam mana mulut aku tersebut....

aku : ermm... macam muka bookie je sekor2 ni... (masa tu famous pasal isu bookie)

mak : apa kau cakap???? ulang balik....

aku : laaa.. orang cakap muka manager team ngan coach ni macam muka yg deal pasal bookie je... mak dengar apa??

mak : arrr aer er.. aku ingat kau sebut toottt tadi... (korang agak2 sendiri laa apa yg mak aku salah dengar.. aku x nak tulis... hehehe)

hhahaha... tu laa salah dengar.. kan x pasal2 dah ingat anak dia mencarut... owh mak oi.. mana laa anak mak ni pandai mencarut.. pandai mengarut je... :P

2 comments:

  1. ahahahahaha...... sungguh kelakau membayangkan muka emaknya bila anaknya mem...tooooooot... bookie mak...bookieeee.... hehe

    ReplyDelete
  2. hi lizan.. sorry i don't know whether i suppose to call u kakak or adik... well u can call me fadz... nice meeting u... hehehe pasal mak saya tu.. nasib baik silap dengar... well welcome to my blog n pls do visit my blog more often okj ;)

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...