nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, May 20, 2011

my kind of guy...

My kind of guy.



entry ni aku ambil naniscribbles tapi jawapan aku x de la tiru jawapan dia.. n entry aku plak dalam bahasa rojak.. hehehe




1. Do you need him/her to be good looking?
asal sedap mata memandang ok laa tu..


2. Smart?
x payah laa smart yg melampau... tapi jangan laa plak terlalu selekeh... aku suka mat rugged.. i mean yang pakai singlet or t-shirt n then put on long sleeve shirt with blue jeans... that already melt my heart... :P


3. Preferred age?
owh please.. biar laa sama umur or lebih tua... aku x suka pasangan aku lebih muda.. oh so weird... macam mana nak panggil abang?? uhuk uhuk *cough action... heheheh


4. Preferred height?
adoiii dah laa aku ni kategori tinggi macam budak sekolah.. so tolong laa tinggi skit dari aku...


5. How about sense of humor?
owh life sure will be boring without humor n laughter... i like comedian but not clown... tapi kalau dia x pandai buat lawak pun i still accept him... janji baik n pandai jaga hati aku..


6. How about piercings?
ermm suddenly i'm thinking of mr. H... ermm my late H also got pierced... even Mr. H also got pierce.. but i don't  mind it at all... to me everyone has their craziest moment or experiment in their lifetime.. me too.. so i'm not gonna judge him juz bcoz of piercing...


7. Accepts you for who you are?
yeah.... tapi kalau dia nak aku berubah untuk menjadi lebih baik.. maka dia laa yg sesuai untuk penjadi pembimbing aku... sebab aku banyak kelemahan dan kekurangan maka aku perlu lelaki yg dapat mengubah aku menjadi lebih baik... 

8. Pink hair?
arghhh???? next question please. (apa gila nak berlakikan lelaki berambut pink??)

9. Mushy or no?
well... no.. i don't like man with merengek tak tentu pasal... kalau emotional or sentimental skit2 tu x pe laa... jangan laa 24 jam 

10. Thin or fat?
thin also can... but if he's fatter chubbier than me.. that would be great.. but if he is thinner than me.. mean i need to put so much effort to be slim... aiyyooo fuhhh *sighed :P

11. Black, Brown, Yellow or White (skin color)?
x kisah laa dia orang kaler apa pun.. jangan biru macam avatar cukup...

12. Long hair or short hair?
x kisah laa rambut dia panjang ke pendek ke.. janji sesuai ngan muka dia... n kalau rambut panjang tu... mesti laa kemas.. x nak laa rambut serabai macam zaman amy search dulu2.. *uhuk uhuk

13. Plastic or metal? 
no plastic act n no metal brutal manners ok...


14. Smells good?
owh mesti.. like Mr. H.. smells good


15. Smoker?
ermm susah nak cari yg non smoker.. but kalau smoker pun aku prefer yg light smoker je... at least bila dia smoke pun x de laa asap berkepul2 keluar macam asap serombong ekzos bas kilang


16. Drinker?
nak mampus??? tapi kalau dia pernah jadi drinker n dh x buat kerja bodoh tu.. i will accept him.. like i said before... setiap orang ada zaman kebodohan or buat kerja gila... so bila dia dh sedar diri.. sapa laa aku nak judge dia lagi...


17. Girl/Boy-next-door type?
boy next door?? ermm maybe...


18. Muscular?
x payah laa banyak muscle sangat.. scary plak nanti... biaa2 dah laa... 


19. Plays piano?
x penting sangat.... tapi kalau dia bleh main ok laa tu


20. Plays bass and/or acoustic guitar?
x kisah sangat.. 


21. Plays violin?
x pandai pun x pe.. coz x penting pun


22. Sings very well?
hahaha.. ni dream aku dulu.. aku suka kalau my man bleh nyanyi kat aku.... tapi kalau tanya sekarang.. tak pandai nyanyi pun x per... i x kisah


23. Vain?
ermm i've once misjudged Mr. H by saying he is a vain... but the more i know about him.. he is different from what i've been heard about him... so don't judge a person if u don't know them well... 


24. With glasses?
most man looks good with glasses.. so why not... 


25. With braces?
x kisah laa... ntah2 lagi nampak cute kut macam shahir.. *ehem ehem


26. Shy type?
kalau pemalu sangat pun leceh.. sebab aku pun pemalu (ye ke fadz ko ni pemalu?? ahahaha)... well tapi kalau dia peramah sangat pun aku x suka.. dh macam penyibuk plak dah... so biasa2 dah laa


27. Rebel or good boy/girl?
of course laa good boy... 

28. Active or passive?
active

29. Tight or bomb?
stylish or attractive? ermm i prefer attractive so it is bomb

30. Singer or dancer?
aku suka kalau my man bleh nyanyi.. tapi aku lagi suka kalau my man bleh dance with me... i mean bukan dance yg macam disko ke hip hop tu... tapi kalau dia bleh menari waltz/ tango /r caca / slow rhumba or joget... my heart already belong to him...

31. Stunner?
owh yeah...

32. Hiphop?
i'm already in late 20s.. *uhuk uhuk so there is no point for me to have a hip hop man... my bones will have cracking sound to follow his tunes... heheheh so no

33. Earrings?
ermm kalau subang sebelah dh macam gay... kalau subang dua2 belha plak macam pompuan... ermm nanti dia rembat plak subang aku.. heheheh so no

34. Mr/Ms. count-my-exes-until-you-drop?
owh ni aku kurang gemar... aku bleh bagitau siapa ex aku.. tapi x payah laa nak sibuk tau berapa ramai n siapa sampai details... what past is past

35. Dimples?
huhuhu... kalau laa dapat... sukanya hhehe (mode gatal)

36. Bookworm?
aku suka baca buku... so kalau my man pun kaki baca buku... senang laa aku nk bersembang ngan dia... x kisah laa buku apa sekali pun... bleh laa discuss n debate... kalau majalah pun still ok... janji baca... 


37. Mr/Ms. love letter?
ermm suka gak kalau dia tu jenis yg tulis surat.. sebab bila lama2 bleh tgk balik apa dia tulis.. x macam email n sms.. pendek sangat... tapi kalau dia bukan jenis rajin tulis pun... x pe


38. Playful?
not all the time.. i need my man to have some seriousness... but too serious pun boring gak... so kena balance laa


39. Flirt?
only with me ok... 


40. Poem writer?
ada lagi ke mamat jenis tu?? kalau time Shakespeare.. ye la... tp la ni nak tulis email pun malas... but i will appreciate it if he does... 


41. Serious?
x nak laa yg memanjang je nak serious.. kena laa ada gurau ke usik skit2... baik aku cari singa je kalau nak serious 24 jam


42. Campus crush?
i had one... n until now.. *tutup muka ngan tangan


43. Painter?
not necessary.


44. Religious?
owh yes. 


45. Someone who likes to tease people?
usik skit2 x pe laa.. gurau2 manja org kata


46. Computer games geek? Or internet freak?
x kisah sangat tapi jangan laa extreme addicted plak


47. Speaks 20 languages?
owh mmg laa kagum kalau dia bleh speaks 20 languages.. tapi kalau aku cuma bleh 2 languages je.. ermm x matching la plak... so x payah laa sangat


48. Loyal or faithful?
both


49. Good kisser?
*whistles, looks at the sky* (pinjam ayat tuan punya entry)... habis tu i nak kiss sapa lagi... (wahh mode gatal naik berlipat kali ganda... hahaha)


50. Loves children?
habis kalau dia x suka budak2.. macam mana aku nak beranak??? 

ok aku nak tag dua budak kesayangan aku untuk post ni.... eny n irina... 


4 comments:

  1. Selamat pagi!!!!!
    sihat tak hari ni???
    lulu datang sini up-trafik *wink

    ReplyDelete
  2. hi lulu caldina.. thank u for visiting my blog... i'm fine.. thanks... well i will follow u ok...

    ReplyDelete
  3. hi anies.. hahaha promote diri ke?? eh x de laa... juz to describe what my man should be like.. lagipun ni suka2 je... lgpun tgh x de idea nak tulis.. so bloghopping blog orang n jumpa ni.. n i tukar ikut description i plak.. heheheh

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...