nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Wednesday, March 30, 2011

controversy statement.... heheheh

semalam aku betul2 ditimpa peristiwa lawak... dan pembuat lawak tu tak lain lagi... mak aku... citernya macam ni... aku plan nak tengok wayang yg kontroversi tu... ehem ehem... 'dalam botol'.... so memula ingat nak ajak mak.. tapi dia malas plak nak layan.... well jgn main2.. my mom still layan movies... n dia suka movies yg ada unsur pengajaran.... n this 'dalam botol' actually ada moral values.. cuma citer tu kontroversi kat bahagian awal citer....

so aku plan nak tgk wayang.... n soalan cepu emas... "ina, esok hang nak tengok anu ke?''.... hahahha... aku dah muka terkekek gelak sampai terguling2.... mak aku x sedar lagi masa tu.... bila dia tgk aku gelak sampai berguling... baru dia sedar... "eh aku cakap apa ek tadi??"... adoiiii laa mak aku ni.. betul2 buat lawak... ada ke patut tanya kat anak dara dia suruh tengok anu.... hahaha... actually dia maksudkan citer 'dalam botol' tp maybe dia teringat tajuk asal wayang tu kot.... 'anu dalam botol'..... heheheh nasib baik laa kat rumah... imagine kalau mak aku tanya soalan ni kat kaunter tiket wayang... huhuhuhu mau kontroversi mak aku time tu... hhehehehe

1 comment:

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...