nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Tuesday, March 22, 2011

kalau laa fairy tales ending cam ni... nak ke budak2 minat lagi??

kepada korang yang suka layan cerita dongeng.. ala cerita penipu tahap gaban tu... heheehe.. well pernah imagine x camner laa the actual ending of fairy tales....ok citer ni just lawak ye.. (jgn ingat btul plak... aku tau ada yg still believe in fairy tales) hehehhe ok now i present to you....


ermmm cinderella kaki minum rupanya... maybe stress kut pasal prince charming, mak tiri, kakak2 tiri.... blum campur lagi ngan klerja rumah yg tak pernah2 habis... huhuhu

"someday my prince will come"... ermm ye laa tu.. sekali ambik ko.. dapat prince yg pemalas tahap gaban... semua kerja ko kena buat... plak tu dapat anak ramai... laki buat dekk je.. laa ni rasanya ramai dh kut jadi macam snow white kat atas ni....

ni plak si belle from beauty and the beast (guys jgn dok ushar lama2 plak.. hehehhe)... ermm ni pun famous syndrome especially kat geng celebrity... konon bedah tu bedah ni nak nampak cantik laa... tapi kalau dah dapat beast.. buat pe laa nak susah payah kena tahan sakit pi buat surgeri??? huhuhu

ni plak si little red riding hood.. ermm sepanjang aku baca citer ni.. aku still x tau nama girl ni... yg aku tau dia girl yg pakai hoodie... kira geng hip hop x yah berlagak laa.. si girl ni dh lama buat trend ni.. heheheh gurau ok... ermm ni lagi satu syndrome kurang elok.. makan fast food.. plak tu makan sorang2... tau ke korang yg bila kita makan sorang2.. kadar kegemukan akan lebih cepat meningkat.. jadi ada laa afdal kalau korang share makanan korang.. especially ngan aku.. heheheh

aduiii berjanggut laa pakwe tunggu si beauty ni bangun... mak mertua mesti x suka.. hahahha... plak tu nak tido pun nak berhias bagai.. padahal tido je.. hehehe... 

ni laa srikandi contoh.. tapi kalau ngan outfit camni.. ermm mmg confirm dia laa jadi korban...

haa nak tau apa asal sushi ni?? ni laa rupa little mermaid selepas kena sembelih.. huhuhu.. juz kidding... 
tapi aku rasa mermaid lari ikut nemo kut... heheheh



2 comments:

  1. anies x mo jd cm cite dongeng tp kalu dpt kembali ke zaman kanak2, anies nk msk skolah smula n blajar rajin2 ;-)

    ReplyDelete
  2. well i think almost everyone want that opportunities... :)

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...