nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Monday, February 28, 2011

papan iklan cara terbaru...


hahaha.. macam2 cara orang guna nak buat iklan... kalau dulu iklan kat tv dan radio, lepas tu jangkit kat billboard, lepas tu banner kat website and blog.. laa ni ngan kuku pun bleh tau... huhuhu... sapa yg suka pakai cat kuku tu bleh laa tiru cara ni.. sesuai dipraktikkan oleh marketing manager and sales girl....

ok lepas ni kalau ada yg pakai kuku macam ni... and dia tunjuk 'middle finger' tu.. jangan plak korang assume dia bg signal f*(k... hehehe ntah2 dia tengah buat marketing tu.. hahahha like kalau macam org kat atas ni.. kalau dia tunjuk middle finger.. maybe it means iklan terbaru dari 'i love mcdonalds' and  'pizza hut'... lol :P huhuhuh

2 comments:

  1. Comelnye guna kuku buat iklan. Hehe, menarik entry ni! Thumbs up!

    ReplyDelete
  2. thanks for reading... well i've become ur follower too... have a nice day.. n nice meeting u

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...