nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Wednesday, November 13, 2013

KFC buat offer lagi...

Hi readers... hari tu aku dh post pasai Kfc buat offer tp yg tu kat penang je laa... kali ni ada best offer gak.. n the best semua cawangan kat malaysia... plak tu bleh hari2 dpt offer ni... x yah cakap banyak korang tgk je gambar aku tempek kat sini... jommmm pi kfc

1 comment:

  1. Fadz ni bestlah! Selalu je bagi tahu bila ada offer tau. Akak tgh tunggu manhattan buat offer fish n chips lagi. Dah lamaaaaa tak pi makan situ. Thanx Fadz. Kirim salam kat mak ya.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...