nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, July 19, 2013

Aiyoo... bila nk kecik ni...

Hi readers...

Errmm tgh berhempas pulas nak pakai baju lama utk pi dinner lepas raya... huhu badan makin gem laa ni... adoiiiyaaii pakai korset bleh jadi seksa jiwa raga... n one more thing don't introduce or ask me to buy premium beautiful ke apa ke.. not interested. . Plus I x sanggup nk berhabis duit sampai mcm tu... tgk laa nk pi dinner usm pun pakai baju lama je...huhu

1 comment:

  1. salam perkenalan.
    saya pun selalu wondering, camna pakai korset boleh kurus. nak bagi badan curvy tu, mungkinlah. ntah lah...mungkin akibat dari pakai korset tu, nk makan byk pun tak boleh pi kot :)

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...