nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, September 7, 2012

busy sungguh minggu ni..

hi everyone... well this week i'm gonna be super duper busy... because


ermm pasai ni laa i busy laa ni... yeah laa ni i dah sambung study.. 
maaf laa ye kalau dah jarang singgah blog u all.. alhamdullilah dapat sambung master...
fadz laa ni sambung master business administration major in sustainable development (full time)... 
huhuhhu nak kena menghadap buku, exam, research, lecturers selama satu setengah tahun.. 
harap2 laa dapat finish study dlm masa masa 18 bulan tu... doakan fadz ye...
ermmm esok registration day... huhuhu buat master ni perlu duit banyak... 
semester ni terpaksa laa bayaq pakai duit sendiri + duit pinjam kat mak.. 
hehehe harap maklum je laa cheq x banyak duit simpanan... 
next sem kena cari sponsorship laa... huhuhhuhu

maka esok bermula laa hari saya jadi budak busy.. 
janji jangan busy body sudah laa kan... hahahaha :P

2 comments:

  1. Replies
    1. hi kak dinas... thanks n hopefully laa i can manage to finish my study :)

      Delete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...