nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Monday, August 6, 2012

turun.. lepas tu tetiba je naik??

ni nak kongsi cerita lawak... apa yg jadi kat mak aku baru2 ni...

baru 2-3 hari lepas mak aku tengah dok try timbang badan...

mak : ina... mai cepat.. tengok ni berat aku dah turun... huisshhh hang tengok ni bulan posa je aku dah turun berapa kilo... 

aku : ermm berapa kilo dah turun??

mak : ada dalam 3 kg laa turun... sat naa aku timbang sekali lagi nak tunjuk kat hang...

mak aku pun timbang laa lagi sekali... kali ni...

mak : aiikkk apasal plak bleh naik berat ni?? melampau tau penimbang ni... penipu sungguh... baru je tadi aku timbang.. berat aku turun... ni tetiba aku timbang dah boleh naik 2 kg... penimbang ni pekena aku ni... (muka tak puas hati)

aku : (kali ni memang aku tak dapat tahan gelak laa... terbahak-bahak aku dibuatnya) hahahaha... dasyat2.. tengah siang hari posa bleh naik 2 kg sekali timbang... ok2.. u try timbang lagi sekali... 

mak : huiiissshhh tadi mula2 turun 3 kg.. pastu naik 2 kg... laa ni aku timbang turun sekilo ja?? heran2

aku : ok laa tu mak oiii.. kira penimbang tu bertimbang rasa laa tu... hahaaha kan tadi u marah timbang tu.. gamak dia takut kat u kot.. tu yg kasi turun sekilo... hahahahahha

mak : laa mati2 i ingat i turun banyak kilo... hahahaha

actually penimbang tu dah lama rosak... dah gelong... aku dah besa mention kat mak.. tapi either dia buat dekkk or dia lupa kot... hahahaha memang lawak laa timbang berat... aku sendiri fobia nak timbang berat sejak tau penimbang tu gelong... heheheh

2 comments:

  1. Timbang tu low profile sebab dia tak bagi kita tunjuk kat orang. Kahkahkah.

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha cute la mak kak fadz hahahaha

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...