nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, July 12, 2012

offer makan2 lagi... kali ni kat Manhattan fish market

haa ni special utk mereka yg suka makan kat manhattan fish market... especially to kak aidah yg request promotion from manhattan fish market... apa tunggu lagi... ok jom ushar apa yg manhattan offer kali ni...


ok promotion ni untuk lunch hour only... 
so sebelum nak masuk bulan posa x berapa lama lagi ni.. bleh laa pi singgah n try the offer kan... 

ok promotion ni valid until 2nd September 2012
 korang bleh check kat fb manhattan or website manhattan.. 
selamat menjamu selera kat pasar ikan manhattan :

2 comments:

  1. Yeeeeayyy! Terima kasih Fadz. Wiken ni akak nak gi MFM. Dah lama tak makan besar kat situ.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...