nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Tuesday, July 10, 2012

food promotion

kepada mereka yg suka chicken foldover macdonalds tu... or baru nak mencuba... mehh sini... aku nak promote ni.. korang bleh dapat beli chicken foldover mcdonalds tu buy 1 free 1... wahh untung kan... well bleh laa jimat.. sebab benda ni pun pricey gak. so kalau ada anak, adik beradik, husband n wife or member2.. bleh blanja depa.. nak blanja i pun bleh... hehehe lawak je.. ok korang bleh klik kat gambar ni...


ok print laa banyak ye.. or bleh flash coupon ni guna smartphone korang
 promotion start dari 12hb julai - 25 julai ni... 
kalau tak nampak gambarnya...
korang bleh klik kat facebook mcdonalds

atau pun kat sini http://bit.ly/LZCWf4

2 comments:

  1. Alahai, ruginya akak baru tahu. Minggu lepas sampai 3 akak beli tapi offer belum start lagi masa tu. Manhattan ada buat offer lagi tak, dik? Hehehe.

    ReplyDelete
  2. Kalau tak belanja orang pun, beli 1 free 1, 1 makan on the spot & 1 lagi makan petang atau malam, heheee..

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...