nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Wednesday, October 5, 2011

sebelum dan selepas bercouple...

ni dapat dari facebook gak.. so layan je laa ye.. wa bz buat assignment...

Time couple = BABY
Bila  break = BABI


Time couple = SAYANG
Bila break = BANGANG

Time couple = I LOVE YOU
Bila brak = WAK LU

Time couple = I LOVE YOU.. OK BYE
Bila break = I HATE YOU... OK C*BA*

Time couple = HI DARLING
Bila break = BYE HANJ*NG

Time couple = HANDSOMENYA
Bila break = SAKAINYA

Time couple = EH U NAMPAK LAWA LAA
Bila break = EH U NAMPAK MACAM S*AL LAA

sorry laa kalau ada yg terasa.. but sometimes it happen ok... kalau bleh lepas break pun jangan laa terus jadi musuh.. but kalau tak bleh jadi kawan baik sekalipun.. jangan laa plak terus semboq kata yg bukan macam2 kat atas ni ok ;) have fun u all

5 comments:

  1. Kalau ikut mulut, cam tu lah jadinya, BINASA. Yang penting jangan sayang melampau2. Tinggalkan sedikit kasih sayang tu untuk mulut kita nanti. Hehehe.

    ReplyDelete
  2. hahhahaha..betul ni.......sgt setuju!!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah setakat ni akak break pun masih dalam suasana berkasih sayang gitu. Maklumlah break cara orang tua2, kihkihkih..

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...