nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Monday, October 3, 2011

at least now i can smile... but dalam hati still geram...

ermm baru2 ni fadz tak de mood... tu yg malas nak tulis blog... hati tak tenteram.. risau result exam nak keluar... hari ni dapat result.. n lega even though ada satu subjek yg buat i rasa terkilan... but at least cgpa i dah naik balik... lega n now bleh senyum n bleh teruskan kerja buat assignment....

tapi bila pikir balik geram gak laa.. pasal masa mula2 dulu cgpa best gila... laa ni merudum... serius tak best :( geram btul bila pihak university tukaq kaedah soalan daripada essay pi ke multiple choice question (MCQ).... choiii btoii... tau tak kami pihak student ni jadi confuse and rosak cgpa kami.... 4 semester tunggang langgang result aku dibuatnya.. nasib baik bila pihak university tukaq balik pi format essay... n then my result bounce back.... gila suka hati je tukaq format... semester ni pun tukaq lagi.. bagi pendek plak masa untuk menjawap soalan... dari 3 jam jd 2 jam setengah.. format soalan pun akan tukaq lagi.. habis kami student ni nk refer past year question macam mana??

hopefully my final semester ni akan dapat 4 flat...  tapi jangan harap aku nak sambung kat uni ni lagi.. nak sambung tang lain laa... leceh ngan depa ni... dah i tak mau ingat cerita sedih ni.. laa ni i nak fokus untuk assignment n final exam je.. dah laa final semester ni.. doakan i success.. sayang u all.... mmuuaaahhhh ;)

4 comments:

  1. Semoga sukses dik, insyaallah. Mesti ada hikmah di sebalik perubahan tu tapi belum nampak sekarang. Nak tanya U mana pun nanti kantoi pulak kena saman jadi kensel tak payah tanya, kihkih..

    ReplyDelete
  2. wow 4 flet?gud luck ye fadz..insyaallah msti boleh!

    ReplyDelete
  3. hi kak dinas n azu...

    hehehe kak dinas... mana plak kena saman.. meh nak bgtau.. university hampeh tu open university (OUM)... bengong btoiii... well this sem is my last resort.. thats y i need to struggle to get all A's... b4 this result i teruk.. n this time i ada 4 paper.. omg serius takut but i need to handle it no matter what right? well hopefully i can manage it... thanks n cayang u all... mmuaahhh <3

    ReplyDelete
  4. Akak doakan Fadz, sukses. Tak pe, student yang kental je boleh mengharungi admin U yang berubah2 camni. Semoga dapat apa yang dicitakan, insyaAllah.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...