nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Wednesday, July 27, 2011

segmen kami blogger 1 Malaysia


saya orang penang... tapi bukan anak mami tau..

ni laa bendera pujaan hati saya... 

ni plak lagu pujaan top 10 masa perhimpunan kat sekolah...


Selamat Tuhan kurniakan,
Selamat Pulau Pinang,
Negeriku yang mulia,
Kutaat dan setia,
Aman dan bahagia,
Majulah jayalah,
Negeriku yang ku cinta,
Bersatu dan bersama,
Untuk negeri kita.




nak karaoke sekali pun boleh.. :)

ok laa segmen ni hasil aku godek2 kat blog pelik oh pelik ok aku nak tag 2 orang

eny
arni

Syarat-syarat segmen ini

1. Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
2. Tajuk : Segmen Kami Blogger 1Malaysia
3. Wajib jadi follower ( senang nak mengikuti perkembangan blog Cik POP :) )
4. Like page fb dan follow twitter ( kalau ada..ehhee...)
5. Lepas dah letak banner , bgtaw dari negeri mana
6. Letak Bendera negeri anda
7 . Letak lagu negeri anda.( lagu rasmi )
8. Tag kan 2 orang :)
9. Tinggalkan URL korang dalam entri ini :)


Tarikh tutup segmen ini adalah 1hb September 2011
Masa : 11 pm

so apa tunggu lagi jom join... 



7 comments:

  1. sya pun join juga! :) dr selangor..selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  2. hi iMBobo selamat berkenalan

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan:) saya balas kunjungan n follow fadz...tq sudi follow saya^^

    ReplyDelete
  4. hi yayath.. thanx 4 being my follower

    ReplyDelete
  5. hye.. org penang sma saya..
    penang kat ne..?
    =)

    ReplyDelete
  6. hi eika... wahh cantik laa ada geng blogger penang gak... well fadz dok kat area bukit mertajam... eika kat mana plak? eika study kat mana? well selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...