nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, July 28, 2011

aku boleh nampak spender marilyn monroe... kau boleh ke??

hahaha.. tajuk macam nak kena maki je.. hehehe relax... ok ni bukan entry lucah ye.. ni gurau2 je... aku x buat entry lucah tapi kalau korang dah pikir yg bukan2.. nasib korang laa.. some people sanggup buat macam2 juz nak tengok si marilyn monroe especially underwear dia.. gila gempak tu... well ni buktinya... kejadian berlaku di chicago


ni baru dok polish kuku si marilyn...


cehhh.. kain terselak.. muka plak yg depa tutup... 


wahhh "sikit punya best ke angle yg abang ni dapat".. hehehe face to buttock gitu :P


tengok.. abang ni punya laa kusyuk dok ada kat bawah marilyn monroe sampai x ingat safety langsung... tu nasib baik pakai spender jenis brief.. kalau pkai jenis thongs... ermm boleh jatuh bergolek2 dah tu... 


ermm mesti ramai jeles ngan kerja aku ni...


fuyooo besarnya....


bridesmaid 1 : isshhh imagine kalau kain kita pun terselak macam ni... adoiyaiii
bride : nasib baik laa aku pakai dress full length...
bridesmaid 2 : alamak dress kita pendek laa... 
bridesmaid 3 : adoii aku plak pakai thong ni...
bridesmaid 4 : alamak aku tak pakai underwear laa.... mamposss



ermm part ni.. aku sendiri confuse apa sebenarnya yg mamat ni nak buat... ada ke nak capai sesuatu?? 


ok ayat2 kat atas tu semuanya aku reka je... jangan plak ingat yg bukan2ok... well credit to jiwang  ok have a nice day u all :)







2 comments:

  1. hahaha.syok la brader tuu..hihi.anyway, cantik laa patung tu..

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...