nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, July 16, 2011

dah tua tua ni pun nak gedik gedik lagi...

haa.. korang baca tajuk entry ni je.. mesti macam terkejut kan?? relax baca dulu ok

ceritanya macam ni.. mak aku tengah melayan drama... time tu aku plak tengah sibuk blogwalking...

mak : isshh dah tengah malam ni aku teringin laa nak gedik...

aku : haa??? mak biar betul ni... tak kan laa kut...

mak : apa plak aku cakap nak gedik.. eh eh aku salah sebut laa.... aku nak goodies laa (goodies = snacks)

aku : hahahahaha... gelak sampai terguling2

mak : adehh macam mana boleh salah sebut lagi ni... aku malu laa (sambil tutup muka)


mak aku ni funny betul laa... suka salah sebut.. adoii nasib baik laa kat rumah... kalau kat kedai... ermm tak ke menimbulkan salah faham?? hahahah.. tu laa jadinya... dari nak goodies terus jadi gedik... haru sungguh dibuatnya... tapi comel gak bila dia salah sebut... lawak sungguh

7 comments:

  1. hi zwan.. thanks 4 visit... well tu laa dia salah sebut... nak sebut goodies jadi gedik plak dah... i sendiri pun nak tersedak masa dia sebut tu... heheheh :)

    ReplyDelete
  2. kah kah kah sabar je lah mak kak faz tu!

    ReplyDelete
  3. Ok... memang lawak... huahahaha... XD apakah yg akan berlaku kalau situasi yg sama berlaku di tgh2 shopping mall?!

    ReplyDelete
  4. hi shuk... ermm kalau jadi kat shopping mall.. i rasa i pengsan dah kut... heheheh :)

    ReplyDelete
  5. tergelak baca ni...memula saspen plak...apa yg nak gedik tu hehehe

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...