nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, June 16, 2011

wordless emotion...

hari ni mak buka topik jodoh... dan aku hanya mampu terdiam.. tersenyum kelat dan cari alasan ubah topik dengan cepat... dan dalam diam air mata aku dah turun lebat..

2 comments:

  1. Salam Fadz, dont worry and dont feel sad, coz jodoh ada lah ketentuan Allah SWT..Berdoa lah supaya dpt bertemu jodoh yg boleh membimbing kita ke syurga.

    ReplyDelete
  2. hi auntie.. :) it's ok.. cuma fadz teringat "kawan fadz" dulu.. dan memang x de jodoh kami... well x pe auntie.. cuma bila terkenang tu laa... sedih gak laa.. but tadi dah chat ngan auntie kat fb.. dah lupa dah problem tu... thanks auntie

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...