nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, June 17, 2011

dalam facebook ada ubat...

ermm tadi aku rasa sedih.. tapi bila aku buka fb.. chat ngan member2 n menyampuk kat status n wall depa.. aku lupa problem aku.. sebab tu laa aku suka facebook.. baca macam2 kerenah n gelagat.. boleh buat aku lupa masalah...

tapi tu laa.. dok ralit tengok facebook... assignment dok terbengkalai lagi.. adoiiyaiii... apa daa... hopefully aku dapat idea malam ni gak.. hopefully tgh tido lena.. dalam mimpi aku tu dapat laa cara nak solve assignment tu... hehehe (dengan gaya shuib sepah... *tangan ke dada, mata ke atas, sambil mulut terjuih) berangan sungguh...

well tadi chat kat wall auntie nani... aku dah lama follow blog auntie ni.. termasuk laa blog anak dia, peeja... well chat ngan auntie ni.. terus aku lupa problem aku.. tanks auntie... love u...

No comments:

Post a Comment

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...