nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, June 25, 2011

tarik2 rambut

mak aku suka suruh aku urut kepala dia.. tapi jenis yg suka tarik2 rambut tu...

mak : ina.. pull my hair... sakit kepala ni...


aku : what?? nanti kepala u botak baru tau.. (hahaha... aku paham maksud mak.. tapi saja je laa nak usik dia)


mak : heyyy... i said pull my hair... not pull out my hair... habis laa rambut i nanti... u ni saja tau...


aku : hahahaha.. saja je laa.. orang tau laa nak suruh urut kepala tu... meh sini

ok... but semalam memang buat aku tergelak habis...

mak : ina... come and pull out my hair... 


aku : hahahaha... ni suruh cabut sampai botak ke??? (memang time ni aku dh tergelak2 nak terguling)


mak : ehh aku silap cakap eh?? woiihhh jangan cabut rambut... tarik dah laa... aiisseyyman macam mana aku boleh tersalah sebut ni.... 

hahaha.. :D tu laa nak suruh tarik rambut tapi pi suruh cabut rambut.. kan dah kantoi... hehehe... so lain kali cakap biaq terang..

4 comments:

  1. eh, bestnya boleh cakap ngan emak macam kawan2 ek?

    ReplyDelete
  2. syoknya anak branak ni... suka suka suka

    ReplyDelete
  3. hi queenie n lizan..

    yeah my mom memang best fren i pun.. dah kami je tinggal dua beranak.. mau nya x close... hehhehe... well we share lots of fun... nothing can compare to her.. she's my best buddy.. n i can talk on many things n aspects with her.... well girls should be close to their mom right? well have a nice day

    ReplyDelete
  4. Huish..memang ramai yang suka tarik2 rambut, kata mereka lega rasa ringan tapi auntie tak pernah buat sebab takut rambut tercabut..fobia cara tuh he he he

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...