nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Wednesday, February 23, 2011

"GiveAway EdY : KATA KAU!"

wahh edy nak bagi hadiah!!! ok siapa edy??? aku baru je kenal si edy ni... blog dia ok gak... kira x de jiwang2 karat.. ayat yg simple n cool... well edy ni nak bagi hadiah pada sesiapa yg nak join contest giveaway anjuran edy... of course laa aku pun nak join gak... hadiah dia tu idaman kalbu i... rayban woooo... wajib masuk contest ni.... dah laa my first giveaway contest


ok ni laa banner contest si edy... dan sila laa klik page tukang bagi hadiah ni sebanyak mana yg korang suka...

dalam banyak2 gambar.. aku 'curi' gambar ni...

"This picture rings my tummy tone again and again."


ok done with my part.. so i would like to tag cik arni...

4 comments:

  1. Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

    ReplyDelete
  2. ║║╔║║╔╗ ║
    ╠╣╠║║║║ ║
    ║║╚╚╚╚╝ O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    good job good luk

    ReplyDelete
  3. salam persahabatan.. terima kasih kerana sudi melawat blog saya...

    ReplyDelete
  4. ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    TERIMA KASIH ATAS.. KUNJUNGAN ANDA
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Terima kasihhh atas kesudian kunjungan balas anda ... kami amat hargai... Thanks dan terharu..

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...