nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Sunday, February 2, 2014

padan muka si suami


well tengok pada gambar ni...
 kekadang orang lelaki ni mudah sangat terpesona ngan perempuan lain padahal 
si isteri kat sebelah dia buat derrkkk je... 

lepas tu mula laa bagi alasan cari pompuan lain & lepas tu tinggalkan or ceraikan isteri.. 
bagi alasan konon pasal isteri nampak 
berserabut, berserabai, messy, x sexy, x lawa macam girlfriend depa... 

padahal sang isteri tu penat nak mengemas rumah, menjaga anak, layan suami.. tambah kalau yg bekerja tu ngan kerja ofis yang berlambak... seriously i respect those women that can handle house chores and office without help from maid... hebat btul ngan ada anak lagi... 

tapi tu laa kan kalau dah si suami tu pi pasang girlfriend plak.. end up bini baru tu pun akan jadi sama macam bekas bini sebab dia kena ambik alih laa... so sama je akan messy, selekeh, n x sexy.. karma kan...

well, kalau sang suami tu turut sama bantu sang isteri buat kerja rumah n jaga anak.. dah tentu laa sang isteri ada masa nak bersiap kan... 



1 comment:

  1. Memang padan muka suami yg macam tu, hehe. Tabik dengan suami yg setia di samping isteri di waktu senang & susah serta sangat memahami keadaan isteri yg ada banyaaaaaak keja nak dibuat.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...