nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Wednesday, October 23, 2013

good news for penangites

wahai orang2 penang... dengan ini ingin hamba khabarkan bahawa  KFC  tengah buat promotion gempak tak hengat dunia uoolllsss... promotion apa???


ni laa hamba nak habaq kat hangpa semua...

Photo: Come on over to KFC this coming Tuesday, and have some #sogood Tuesday Treats! Only RM14.50 for 4 pieces of chicken and 2 Buns; and enjoy 6 pieces of Kentucky Nuggets for FREE! Hurry, a one-time offer only!

*Promotion only applicable in KFC outlets in Penang

haaa.. laa ni hamba boh gambaq besaq... poster gitu...

ok KFC tgh buat special promotion every Tuesday... hari selasa habaq hang....

ada 4 ketoi ayam... 2 bijik roti bun... paling best dapat FREE 6 ketoi nugget isi ayam... isi ayam semata-mata habaq hang... dan lagi best kalau hangpa nak tukaq ayam dari O.R/ Hot & Spicy ke Crazy Crunch just tambah RM 0.15.. tu diiaaaaa aiiihhh promotion gempak btul... wooowwww... paling penting promotion ni hanya ada kat PENANG saja... sorry naa org negeri lain x dapat special mcm kami org penang...

tadi masa aku makan aku tukaq pi ayam crazy crunch 2 ketoi... so overall total (campoq tax) = RM 15.70
murah sebab ada ayam 4 ketoi + nugget + 2 buns... ayam seketoi pn aku dh kenyang... crazy crunch tu sedap gak.. rasa rempah n spicy..

actually aku br je balik dinner.. tu yg br tau ada promotion ni... so jgn sedih... hr selasa minggu depan pn hangpa semua bleh pi lagi aiihhh.... bleh laa hangpa share ngan family or kawan2 hangpa naa...




1 comment:

  1. Tu mesti tak bleh habeh makan kat situ, kena tapau. Banyak tuh. Yeh yeh kebetulan Selasa depan ni nak buat farewell lunch dengan bebudak kelas kat kepci. Best la ada promosi nih, yehuuuuuu!

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...