nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Sunday, September 16, 2012

supermodel for today...

hari ni i ada photoshoot ngan supermodel tau... bukan senang nak ambik gambar supermodel.. ye laa depa kan diva... well meh i kenalkan supermodel tu...

hehehehe ni laa supermodel tu.. nama dia bocheh... comel tak dia posing macam ni... 
yg best tang mata dia laa.. mahai tu.. hehehe...
why i call him supermodel?? 
pasai dia ni banyak songeh ok... kalau ambik gambaq tu x pernahnya tau dok diam2.. 
susah btul nak ambik gambaq dia.. tu pasai laa chiko pun jangkit perangai tak tau dok diam gak.. 
x per lain kali i citer pasai chiko plak... 

ermmm bocheh ni memang diva tahap gaban tau.. 
dapat ambik gambar dia pun satu kali je.. 
kira exclusive laa tu dek non woiii... hehehe

lepas je habis one session photoshoot.. terus tido..
konon letih sangat laa tu... penat dok posing sakan...
almaklum laa ambik gambaq pun upside down punya version.. hehehe
padahal satu snap je pun... hahaha diva sungguh laa ko ni bocheh ;P

4 comments:

  1. Mata memang mahai. Kalau nak ala2 blond with blue eyes snap sebelah kiri kalau nak hazel eyes pulak snap sebelah kanan. Kalau manusia ni memang unik lor.

    ReplyDelete
  2. hi kak aidah.. miss u so much.. well tu laa bocheh the so unique cat :)

    ReplyDelete
  3. Amboi Bocheh, pose seksi tuh! Nasib baik tak nampak cleavage, kahkahkah! Adoih merepek sungguh la kak ni :D

    ReplyDelete
  4. hahahaha kak dinas ni.. camner nak nampak cleavage kalau dah jantan... dada dia flat je.. hahahha

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...