nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, July 28, 2012

mercun cap bontot.. hehehe

hi u all... ermm semalam kan i buka puasa ngan ayaq nyoq.. perghhh memang puas laa.. tapi berangin laa skit satu badan... tak pe sedap punya pasal... tahan je sakit tu... ok ni nak story kat u all pasal lawak my mom n i... biasa laa dah tinggal kami berdua je pun.. so lawak dua beranak je laa....

camni.. tadi lepas berbuka.. i dok layan tengok drama.. kat luar rumah ada laa budak2 dok tengah main mercun.. chehhh nama je dok area tepi balai polis... x makan saman btul depa ni... dalam dok dengaq bunyi mercun berdentum2 tu... tetiba kan....

"ppooommmppp"

aku : aiiikkk apasal bunyi mercun ni lain macam je??

mak : ala ni mercun tak dak api.. takat ada bunyi jer.... (dia dah mula tersengih2... so aku dapat agak.. org tua ni mesti dah lepas 'bom' laa tu)

aku : owh pandai naa... mercun kat luar tu mercun cap bola... ni kat dalam rumah mercun cap bontot... hahahaha nasib laa mercun cap bontot ni tak kluar bau kali ni... hahahaha :D

mak : hahahaha.. habis tu ingat depa je ada mercun.. i pun ada... hahahaha

hehehe bengong btul mak aku ni... pekena aku lagi... konon comel laa tu ada mercun cap bontot... well semua orang pun ada laa mercun cap bontot,so x payah laa malu sangat... cuma kena laa pandai main mercun cap bontot ni... janji jangan kluar bau or bunyi jangan kuat sangat... hahaha pandai2 laa cover ye :P



2 comments:

  1. Kalau makan telur banyak, lagi mengaummm bau asap mercun cap montot tu tau. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Mercun cap bontot pun ada naa :D

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...