nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Tuesday, July 3, 2012

it's dangerous.. be careful


for those yg ada anak kecik tu.. please jaga2... 
jangan sembarangan letak bahan pencuci merata2 tempat...
sebab minda budak2 ni kekadang terlalu advance... tapi deria hidung dan mata mereka pulak belum cukup kuat nak mengesan bau atau melihat itu adalah bahaya.. so sebelum berlaku sebarang kecederaan yg tak diingini.. 
please simpan kat tempat yg budak2 tak bleh capai... 
letakkan label dan sebaiknya kunci almari or bilik tempat korang simpan bahan2 pencuci, syelek, cat, baja, berus, paku, ubat nyamuk dan segala benda yg berkaitan ngan bahan pencuci atau tools... 

well kena laa beringat sebelum terkena ok :)

1 comment:

  1. Dah semuanya nak buat packaging colourful, itulah pasal budak tertarik. Mmg betul, kena beringat. Akak dah tak de anak kecik tapi kucing2 ni pulak curious sgt. Terpaksa simpan tmpt tersorok jugak brg tu semua.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...