nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, June 21, 2012

beban wajib zaman sekarang...


huhuhu dasyat kan.. tu laa beban kat bahu bleh nampak.. 
tapi beban kat kepala otak huhuhu sangat laa berat untuk ditanggung.. 
especially bila due date dah dekat...

well... fadz baru je pi cari "beban" baru... heheh... ehh x de laa bukan beban...
fadz ada apply minta sambung masters... 
baru je lepas interview last week...
korang please doakan fadz berjaya sambung masters ye.... 
actually i miss zaman sudy..
rasa rindu nak buat assignment
rindu saat tunggu last minit baru nak baca buku... 
paling best... rasa dup dap dup dap bila tunggu result...
owh yeah can't wait for that moment... hehehe :-P

4 comments:

  1. Semoga berjaya dapat, Fadz! Akak seronok teringat zaman study kat U dulu tapi tak mau buat assignment & exam, boleh tak, kihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak dinas... well rindu zaman study.. tp malas nak buat assignment.. hahaha bleh gitu?? :P

      Delete
  2. all the best :) semoga ada rezeki yer...

    ReplyDelete
  3. Akak doakan Allah permudahkan fadz capai cita2 ya. Akak masa study dulu, tak sabar nak habis terutamanya bila part exam dgn assignment. Bila dah habis, rasa rindu pulak. Biasalah tu kan.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...