nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Sunday, April 22, 2012

solution untuk zip seluar yg selalu terbuka...

untuk korang yg selalu sangat ada masalah zip terbuka.. tak kira laa laki ka pompuan ka.. laa ni ada solution baru untuk korang... anda tak perlu risau lagi... kini anda dapat melangkah dengan yakin dan bergaya tanpa risau zip seluar anda terbuka... hahaha dah macam iklan jualan langsung plak dah...

well ramai ada masalah ngan zip terbuka ni... tambah memalukan bila kita kat luar tengah berseronok berjalan2 ngan member2 tetiba zip seluar terbuka menampakkan apa yang tak sepatutnya.. nasib laa terciptanya under wear.. kalau tak lagi malu... tu pasal laa org pompuan kena pakai baju yg labuh dari punggung.. ye laa at least kalau zip terbuka pun.. tak laa nampak sangat.. bleh cover ngan baju lagi...

zip yg rosak akan senang terbuka tanpa disuruh pun... so kekadang seluar yg mahal pun ada masalah zip gak tau... so tak kan laa kerana zip yg derhaka nak hukum  buang si seluar tu kat tong sampah... kekadang kita dah tau ada masalah zip.. tapi ntah macam mana tangan tercapai gak seluar bermasalah tu.... jangan panik... meh sini nak ajaq hangpa semua macam mana nak handle jenis zip seluar bermasalah... terutama emergency case macam tgh ada kat luaq rumah... ok renung2 laa gambar di bawah dan selamat beramal :)



2 comments:

  1. problem bagi guys..nak kencing mesti kelam kabut bunya.

    ReplyDelete
  2. THANK YOU SO MUCH! lepas nih boleh ler pakai sluar levis tuh balik..yippie!!

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...