nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Tuesday, April 3, 2012

jom pi manhattan... fish n chip dia murah n sedap...

ok hari tu aku dh habaq kat hang pa semua pasai manhattan fish market buat offer fish n chips... nak habag mai.. kali ni depa buat offer yg sama lagi sekali... kira extend punya offer laa... harga fish n chips yg sgt murah... hanya rm6.99 je u all... hari tu chek makan hat ni je.. kenyang sungguh aihhh...

ok promotion dari 2hb april sampai 6hb april ni je... ok tak mau citer banyak.. tengok poster naa...


apa lagi jom laa pi manhattan...

1 comment:

  1. Akak dah miss pun last time punya offer. Harap2 kali ni ada rezeki lagi tapi jauh sangat nak pergi. Agak kemalasan nak drive. Hihihi.

    p/s Akak sukeee template baru ni. Cute!!!

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...