nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Saturday, March 24, 2012

makan secara berjemaah...


hahahaha... kucing pun tau makan secara berjemaah... 
well behave btul kucing2 ni... tertib n sopan je... 
errmm nak suruh che puteh, che dolly, sachi and bocheh pun tiru gak laa cara depa ni... heheh :)


gambaq credit to jiwang.org


4 comments:

  1. Seronoknye tgk kucing tu maman ramai2! :)

    ReplyDelete
  2. Comelnyaa! Akak suka la nama Boceh tu. Peh ni kalau ada barang yg sesuai, akak nak namakan Boceh jugak. Nak namakan kucing memang takdakla sebab akak penakut kucing, kehkeh..

    ReplyDelete
  3. Salam,

    comelnya.. Yang pengsan kena jaga litters..huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. hi kak marya. kak dinas and auntie nani...

    syok kan tengok kucing makan berjemaah macam tu.. comel je...

    kak dinas : bocheh tu kan nama sebenar dia snowy.. ntah naper tak serasi kut nama tu ngan dia kena tukar jadi boceh.. sebenarnya bocheh tu pasal dia selekeh.. berlemoih sungguh.. heheheh

    auntie nani : comel mmg comel.. tp tang part litter tu huhuhu menangis woo nak clean up.. ada 4 ekor pun dh sengsara hidung ni.. kalau litter berjemaah plak... mau kepit hidung ngan penyepit baju laa gamaknya... hehehe

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...