nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Sunday, March 4, 2012

lucky underwear...

kisahnya macam ni... baru2 ni aku dan mak aku tgh tengok tv... sekali tu ada laa iklan digi... iklan ni dia dok tgh pujuk anak dia supaya jangan risau nak jawab exam... dialog tu lebih kurang macam ni laa...

dad : don't worry girl... i know u can do it... u already try your best... and u also wear your lucky underwear.. 
daughter : lucky socks laa daddy...

aku ingat iklan tang tu je.. hehehe... then aku tertanya2 laa jugak...

aku : mak.... lucky underwear tu ada ke??
mak : well i don't know.. never heard of it... but i can tell u this... it is very bad luck not to wear your underwear when u leave the house...

hahahahaha.... lepas mak aku cakap je macam tu.. aku ngan dia mmg ketawa terbahak2... hahaha ada ka benda lucky underwear.. chehhh tp mmg bad luck laa kalau tak pakai underwear... bukan takat bad luck.. tu namanya cari penyakit... hahahaha... so conclusion... please wear your underwear to avoid bad luck.... hehehhee...


1 comment:

  1. Tapi Fadz, masa zaman 60 an, dulu, budak2 sekolah yang lelakilah, diorang mana pakai underwear ni. Ni asben akaklah yang citer. Katanya mana mampu. Seluar skolah je dah cukup. Hehehe.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...