nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, February 17, 2012

toksah jadi kerani... jadi kera lagi baguih.....

baru balik dr pejabat pos... pasal nak tukar alamat pengundi... geram btul sampai kat mak aku ok je.. bila tang turn aku... bleh plak kerani pos tu kata nama aku takde dalam sistem padahal aku dah mengundi dah 2 kali.... geram betul... bila balik semak nama kat spr online n sms... ada plak nama aku... kerani pos tu betul2 pemalas.. dah laa nak senyum pun malas... toksah jadi kerani laa... pi jadi kera lagi baguih... menyusahkan orang je.... sakit hati betul....

6 comments:

  1. Jangan sampai masa undi tempat mengundi dah ditukar sudah Fadz... ada kes macam itu tau masa PRU yg lepas

    ReplyDelete
  2. tu laa pasal... fadz tak nak laa nanti bila nak pi mengundi, tak bleh pasal tempat mengundi tak ditukar.. kena patah balik pi alamat lama... memang laa tak jauh dari alamat baru.. tapi fadz dah tak suka nak patah balik ke tempat lama... so ingatkan bila dah free ni.. dan dah tukar alamat kat ic... ingat terus tukar sekali laa alamat daftar pengundi... tp kerani pejabat pos tu plak buat hal kata nama fadz takde dalam sistem.. bila kita check kat online n sms.. ada nama plak dlm spr...tak pasal2 nak kena pergi pejabat pos tu balik... dah laa parking takde... susah betul...

    ReplyDelete
  3. He he, menguji kesabaran betul yer. Kerja nilah ikhlas kalau tidak siksa jiwa dibuatnya.

    ReplyDelete
  4. agaknya sistem kat pejabat pos kurang lengkap lagi sebab tu tak dapat cek nama kita...aduh memang buang masa betul

    ReplyDelete
  5. Kawan akak pun alami perkara yg sama dulu, kerani tu check tak jumpa nama dia padahal dia dah berapa kali mengundi dah heh.

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...