nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Friday, January 13, 2012

layan je laa...

hi korang semua.. well i'm back... huhuhu dah habis exam... lega.. laa ni tgh dup dap dup dap tunggu result...  ermm sorry tak dapat nak tulis banyak2... chehh macam laa aku ni ada peminat setia yg dok baca blog ni selalu... hehehe x kisah laa... ermm i still busy for this moment sebab nak kena cat dapur.. ubah + angkut + jadi org super kuat untuk my mom... ermm nak kena hias + kemas semula satu rumah.. adoiiyaaii.. tu laa kalau ada adik bleh gak aku arah2kan dia.. ni dh nama pun anak tunggal.. maka segala kerja adalah dilakukan secara tunggal + tenaga sdn bhd... hahaha... ok laa korang enjoy je laa citer kat bawah ni dulu ok... till soon ok
___________________________________________________________________________________


Seorang pesakit mental cuba membunuh dirinya dengan terjun ke dalam sebuah sungai tetapi berjaya diselamatkan oleh seorang pesakit mental yang lain pula. Tidak lama kemudian pesakit yang menyelamatkan temannya itu dipanggil oleh doktor yang merawat mereka.

Doktor: Hari ini saya ada dua berita utk awk.satu berita baik,dan 1 lgi berita buruk.
Pesakit mental: Apa dia doktor?
Doktor: Pertama sekali,t...ahniah kerana awak dah menunjukkan tanda-tanda hampir sembuh dpd penyakit awak kerana awak telah meyelamatkan seorang pesakit yg cuba membunuh diri semalam. Berita buruk pula, pesakit yg awak selamatkan itu didapati telah menggantung dirinya selepas awak selamatkan semalam. Malang sungguh.
Pesakit mental: Oh! begitu rupanya. Sebenarnya saya yang menggantungnya supaya dia kering dgn cepat..hee..
Doktor: #@**_!!*&^_#

No comments:

Post a Comment

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...