nuffnang

Followers

tulis nama blog korang.. nanti i follow ok....

Thursday, January 26, 2012

i share some facts and my comments....

semua fakta tu aku ambik kat http://jiwang.org

ni plak komen aku.. memandangkan gambar yg aku ambik adalah bercantum terus.. so tak bleh buat caption... tak pe laa... aku komen kat bawah ni je laa ye... 


  1. tak de kerja ke apa nak letak grapes kat dlm microwave... but such a good info.. so at least lepas ni bleh laa aku pesan kat org lain... jgn nak menggatal letak grapes dalam microwave... well aku rasa pasal sugar content dlm grapes kan tinggi, so maybe bila dipanaskan secara radiasi (cewahh ayat sains plak dah) maka kandungan tenaga dalam gula buah anggur tu menjadi aktif lalu meletup... well ni teori aku je laa... hehe
  2. bola golf ada 336 dimples.. kalau kat muka orang.. orang tak panggil dimples.. tapi jerawat ;P
  3. pompuan kelip mata 2 kali lebih dr org laki.. ala korang pun tau kan pasal ni...
  4. siput mmg jenis makhluk lembab btul.. jalan je dh lambat.. tidur pun ambik masa lama ke??
  5. owwhh baru sekarang aku tau yg only female polar bear yg pregnant je hibernate... tapi ye laa kan.. nak bawa diri sendiri pun dh tak mampu.. ni kan plak tgh pregnant... tak pe rest je laa ye mama bear...
  6. dasyat sungguh ni.. aku tak tau plak tanah alaska sangat murah.. adoiyaii 2 cent je per acre... hope malaysia tak akan dibeli oleh mana2 negara pun.. aku sayang malaysia tau
  7. uiisshhh lintah ada 32 brains?? mak aihhh... patut laa dia pandai benar nak hisap darah orang tanpa disedari...
  8. tu laa bila sedih + emo + stress samapai bleh makan anggota sendiri... nasib manuusia tak de gitu kan... owhh ttiiidddaaakkkkkkkkk
  9. woowwww muzium strawberry?? well i think cameron highlands pun patut ada benda ni....
  10. emu can't walk backward... but my cat si che puteh tu laa yg paling dia suka buat.. especially bila jalan atas tembok... che puteh aku ni terpengaruh moonwalk michael jakson kut.. hehehe
  11. scallop ada 100 biji mata?? ni yg buat aku plak rasa seram bila nak makan scallop.. owwhhh nooo
  12. yeah only venus yg rotate clockwise.. so adik2 sila hafal untuk ujian sains upsr, pmr, spm dan ujian yg sewaktu dengannya...
  13. ni plak utk sesapa yg nak ambik test pasal internet... hehehe
  14. bagus laa kalau gajah tak bleh lompat... kalau tak mesti effect dia lompat macam kena gempa.. owhh so scary... tambah2 plak aku tgh imagine gajah hyperactive dengar lagu tarzan... huhu serious mmg scary
  15. sebab tu laa kapal titanic yg gak tu pun bleh pecah bila langgar ngan iceberg
  16. oh baru tau rupanya rama2 merasa kat kaki... tertipu aku selama ni ingat dia hirup madu kat mulut
  17. selagi tak patah.. selagi tu laa bleh tulis...



sekian sudah komen merapu saya pada segmen kali ni... diharap anda terhibur menonton gambar berserta komen saya yg panjang lebar.... hehehe sorry ok laa nanti ada fakta best2.. aku share lagi ok... 

1 comment:

  1. Info yg bagus utk dikongsikan walau ianya adalah segmen...

    ReplyDelete

Cheeky Quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...